torsdag, februari 03, 2022

Se så det lyser!

Idag har jag varit iväg till norra grannkommunen och den bästa av byar. Så härligt att få undervisa på plats igen. Detta trots halt väglag, så jag är inte så överförtjust i att köra. Men fysiska möten övervinner allt annat. Och min glädje över att kunna hjälpa i bland annat Digikliniken. Så belönande att kunna ge ahaupplevelser och insikt om att det där tekniska, som man funderat länge och väl på, ändå inte är så svårt.

Igår var jag ju tvungen att förbereda mej:

Och se så det lyser! Jag lånar dubbelmorfars dator när jag håller kurs ute i bygden. Igår var jag tvungen att uppdatera den, för den har legat helt snällt i sin väska i två månaders tid, alltså sen avslutad kurs på samma ställe där jag var idag. Lägg märke till den superfina musen! Och jo, nej, den är inte köpt med tanke på att den lyser, utan för att den är så bekväm i min hand och lyder min minsta rörelse.

Dagens glädjeämne: Jag har fått e-post med tack och beröm. Jag fick veta att jag är "en bra lärare: kunnig, erfaren och karismatisk". Så fint med feedback. Ni må tro att jag satt där med rodnande kinder när jag läste. Det är ju det här som får mej att orka. Och vet ni, jag har aldrig förut fått höra att jag är karismatisk! Tack, för de fina orden!

Ha nu en riktigt skön fortsättning på torsdagskvällen. Snart är det veckoslut. Tjohoo!


Inga kommentarer: