söndag, juni 28, 2015

Spänt var det här

Ja, alltså inte bokstavligt talat spänt på så sätt att stämningen skulle vara förstörd. Nej, utan mera bildligt.
För vet ni vad?

Jo, tadaaaa (trumpetfanfar). Idag har jag äntligen tagit mig i den obefintliga t-shirtkragen och spänt ut årets sommartopp.

Framstycket,
 
bakstycket

och båda styckena sida vid sida. Ser ni det lilla mönstret?
De mörkare fläckarna syns där som det blev lite mera vatten. Men ingen fara, det torkar upp. Som underlag använder jag en brottarmatta, undre sidan av den. Perfekt och precis lagom stor. Har en likadan matta till som går att pussla ihop med den här. Far i huset är inte särdeles förtjust över att jag har brett ut mej på "matsalsbordet". Var ska nu våra tyska gäster serveras i morgon? Håhåjaaa, han borde mera fundera på att det är måndag och alla skåp är tomma. Så frågan borde lyda: Vad ska vi servera de tyska gästerna? Själv tänker han fly fältet och lämna mej med både inköp, städande och bakande. Det kunde jag ha gjort idag på söndag kanske?  Näeee, för idag har jag varit iväg till Motonet i grannstaden i hans ärenden.Så ingen rast och ingen ro här inte.

2 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Oj då - att ha gäster ska ju vara kul och inte nåt som stressar.
Men det blir säkert bra i slutändan ändå, och du får kanske ge gubben en liten spark i baken så han hjälper till?
Ha det gott!

Inge sa...

tack, det gick riktigt bra i måndags. Gubben tog hand om de yttre områdena och de inre var också i skapligt skick med hjälp av sonen. Jag måste lära mej att sluta fokusera på städandet. Tror inte att gästerna ändå bryr sig om annat än samvaron.