lördag, september 22, 2018

Nyfriserad

Morfar i huset har varit extra duktig idag. Han har friserat vår "häck".


Själv var jag iväg till bokcafét i stan och såg, men framförallt hörde på Rafael Donner. Och så träffade jag många trevliga människor. Lite synd att det alltid blir att rusa därifrån omedelbums. Man borde ge sig tid att sitta ner en stund och samtala.
Rafael är en sympatisk man på 28, som i år har utkommit med hela två böcker. De finns på min kilometerlånga läslista. Men just nu finns det inte riktigt tid för läsupplevelser, tyvärr.

Eftermiddagen har jag tillbringat hos min hulda moder tillsammans först med de två yngsta sönerna och sedan lilla M och hennes familj. Förstås var morfar i huset också med. En härlig lördagseftermiddag alltså! Just en sådan som får en att i veckan orka jobba hårt. Så skönt att hinna umgås. Vi lånade en boll från kusinens leksakslåda. Schhh! Lite roligt måste ju lilla M också få ha.

När vi kom hem nu på kvällen, så fortsatte morfar i huset med sitt "frisörsjobb".
Så nu ser det inte längre ut så här, utan hela häcken är klippt. Gräsmattan är också nyfriserad!

Och vet ni vad? Jo, jag hann prova det ena halsskyddet, för jag stickade som besatt och hann maska av, så jag kunde kolla att bredden räcker till för lilla M. Och det passade. Skönt! Nu ska jag bara sy den andra axelsömmen, så är det klappat och klart och jag kan virka lite istället. För visst får jag starta ett nytt projekt nu, eller hur?

Inga kommentarer: