fredag, september 14, 2018

Stickbilaga

Fredag eftermiddag och arbetsveckan är lyckligt förbi. Många kurser, många nya människor och mycket, mycket trevligt har jag haft.
Ute regnar det växelvis med vackert solsken. Vädret är alltså nyckfullt, som en aprildag. Lite kylslaget känns det, så jag har klätt mej i tunna hemstickade yllesockor. Skööönt! Det börjar faktiskt bli dags att avstå från tunna och lätta sommarklänningar nu.

I veckans horoskop stod det att jag skall ta reda på alla fakta och sedan avsluta ett projekt, som länge hängt över mej. Smått förvirrad har jag försökt fundera ut vilket av mina femtioleva stick/virkprojekt, som det är frågan om. Kanske bäst att bara försöka få färdigt det jag håller på med just nu.
Å andra sidan, idag fick jag gjort en grej, som jag redan borde ha tagit itu med i måndags. Men då jobbade jag hela dagen, liksom i tisdags, så det fanns tyvärr ingen tid. Men onsdagen skulle nog ha fungerat om jag bara hade agerat. Hoppas att ordstävet bättre sent än aldrig också kan användas i det här fallet.

Som ni kanske har förstått, så är min hulda moder världens snällaste människa. I onsdags när vi hälsade på henne så fick jag riva ut stickbilagan från veckans tidning!
Jag fick alltså stickbilagan från Hemmets Veckotidning nr 38/2018. Supersnällt. Tack mamma! Morfar i huset morrade och gruffade:
- Du har ju redan hur mycket mönster som helst.
- Jo, men hon har inte det där vackraste vantmönstret, kontrade min hulda mor.
- Just det, sa jag mycket bestämt.
Tack mamma!

Nu önskar jag er alla en riktigt skön fredagskväll!

Inga kommentarer: