måndag, juli 24, 2023

Tomt huvud

HUPS! Jag höll nästan på att glömma skriva blogginlägg nu ikväll. Jag tyckte jag var färdig med allt och kunde stänga datorn. I sista stund kom jag ihåg att det behövs ju ett blogginlägg. Mitt huvud är tomt!

Lika tomt som det här huvudet.

I början av den här månaden blev det här huvudet tomt. Då försvann den virkade solhatten till ett bättre huvud! Så glad att den passade och att mottagaren gillade hatten. Tänk, hon hade glömt att hon hade talat om att hon skulle behöva en sån hatt. Så nu blev det en total överraskning för henne. Och tänk, hela förra sommaren gick jag med dåligt samvete, för att jag liksom inte hann virka nån hatt. Helt i onödan oroade jag mej. Sensmoralen, ta det bara lugnt, det ordnar sig nog!

Min dator har börjat bete sig lite konstigt, farligt, farligt. Vet inte vad det beror på och hade inte hjärta att be någon av sönerna om hjälp i kväll. Fortsätter det här måste vi nog ta oss en titt på eländet. Håhåjaaa, nå, den här datorn jag nu har är begnagad och var ju en tillfällig lösning då strax före julen för snart två år sedan. Eftersom den har fungerat bra, peppar, peppar,  så har jag inte varit värst ivrig på att köpa ny. Det är jag förstås inte nu heller, men dator måste jag ha för att kunna jobba. Och jobba på datorn har jag gjort hela dagen idag!

Bra saker idag:
  • Steg upp redan vid sextiden.

  • Perfekt väder idag för datorjobb.

  • Skönt att jag fick undan disken igår.

  • Bisin min lagade mat idag, stekta nypotatisar av dem som blev kvar igår, kokta bönor, fisk och sallad.
Önskar er en riktigt fin tisdag.
 


Inga kommentarer: