söndag, juli 01, 2018

Ny sommarmånad

Söndag kväll och här sitter jag framför datorn efter en intensiv och trevlig förmiddag. Idag har vi bjudit alla barn och min hulda moder på brunch. Alla barn med respektive är svåra att få samtidigt på plats. Så även idag för minstingen, som ursprungligen kläckte idén med brunchen, stannade hemma. Han är fortfarande sjuk i svenska baciller. Stackaren. Det är kanske trots allt farligt att resa och vidga sina vyer?

Igår kväll var jag iväg på läsarfesten och det blåste rätt kyligt och några regnstänk kom ner från himlen. Men det var så trevligt att träffa en massa vänner och bekanta.
En vänlig dam från grannkommunen sade att det var så roligt att läsa om min Värmlandsresa, att det kändes som om hon själv varit med. Tack för de vänliga orden.
Tack vare dem öppnade jag datorn nu ikväll och skrev några rader.

Med den här fina och somriga blombuketten, som jag fick idag önskar jag er alla en riktigt bra start på inkommande vecka.

Själv ska jag nu ägna mej åt lite gymnastik, närmare bestämt, hjärngymnastik, för de snälla västnylänningarna hämtade senaste numret av Mästarkryss! Jippii! Här ska geniknölarna gnuggas.

Inga kommentarer: