torsdag, juli 12, 2018

Den femte stickan

I onsdags för en vecka sedan saknade jag ju min femte sticka.

Jag hittade den mycket riktigt i min svarta handväska.

En fin väska, som troget har tjänat mej, men nu tyvärr har kommit till vägs ände. Synd för den har precis rätt storlek för att få med sig både stickning, vattenflaska och surfplatta.

Morfar i huset tycker att jag bra kan använda min svarta väska ännu. Men ni ser ju, bitarna rasar från den. Så den har jag knölat ner i roskisen!

I nån sorts ordentlig-återvinnings-martha-anfall tog jag handtaget tillvara. Tänkte att det kan vara bra att ha ifall jag får för mej att skapa en virkad väska någon gång i framtiden. Fast då kanske jag inte längre minns att jag har det där handtaget?

Stickan hamnade i sockprojektkassen, så nästa gång jag är iväg på någon tripp med morfar i huset är jag förberedd. Nappar bara väskan med och nu är alla stickor på plats!

Sega havrerutor heter dagens bakverk. Dem tillverkade jag idag på förmiddagen innan lilla M och hennes mamma dök upp på besök. Jösses vet ni vilken fart det är på den lilla. Knappt hon själv hinner med längre.

Morfar i huset har för övrigt fått värmeslag. Han har bytt och tvättat gardiner! Själv har jag också fått nån sorts spunk för när jag skulle ha avigan uppåt så hade jag rätsidan istället. Kanske bäst att inte alls göra något kreativt mera idag om allting bara misslyckas för mej. Jag misstänker att mitt virkprojekt också har blivit för stort. Snyft!


Inga kommentarer: