onsdag, augusti 22, 2018

Som i en Bondfilm

Igår när jag var på jobb fick jag en massa meddelanden från elbolaget om hur elen kom och gick.

Störningarna i eldistributionen berodde på en helikopter och ett antal sågklingor, precis som i den där James Bondfilmen, Världen räcker inte till.

Idag har vi inte sett till vare sig helikoptern eller sågklingorna. Nej, idag hade vi barn och barnbarn på besök. Lilla M var så lycklig över att få leka med morbror B, som nu just har semester. Han var så snäll att hon fick göra nästan vad som helst. Hon kan alltså redan konsten att linda karlarna runt sitt lillfinger!

- Du har mitt täcke, hojtade morfar i huset idag tidigt på eftermiddagen då jag hade satt mej ute på balkongen för en liten handarbetsstund.
- Jooo, jag fryser, sa jag och hackade tänder i min tunna sommarkjol. Efter drygt 30 minuter fick jag helt enkelt ge upp. Det blåste och molnen blockerade solens värmande strålar. Mycket skönare att sitta inomhus!

Senare på eftermiddagen då solen äntligen tittade fram, ja då, då kunde jag inte gå ut, för då dammade det så förskräckligt på åkern här nedanför!



Och nu, nu ska jag kolla lite på e-posten och sedan, sedan ska jag sticka lite. Men bara lite, för det gäller att lägga sig tidigt. Vi skall vara barnvakter imorgon på morgonen/förmiddagen. Jippiiii!

Inga kommentarer: