måndag, september 14, 2020

Ingen mask

Som den ordentliga och omtänksamma människa jag är, så tänkte jag att det är nog bäst att bära mask i dagens Digicafé. De där engångsansiktsmaskerna är ju mera ett skydd för andra än för en själv. Jag skulle ju ha haft mitt visir, men det fanns på min arbetsplats i stan och jag hade inte hunnit få ett nytt av denna arbetsgivare ännu.

Jag tog alltså tufft fram min mask och så sa det sproiiing när jag trädde bandet bakom örat.

Ena gummibandet hade gått av. Snopet, verkligen snopet. Borde jag göra en reklamation? Nu är det väl inget annat att göra med detta elände än att slänga det i papperskorgen? 
Nå, till all tur öppnade biblioteket där jag befann mig klockan 10, så jag kunde lösa ut mitt tredje visir. Det gäller att vara utrustad.

Senare på eftermiddagen i västra grannstaden använde jag mitt andra visir och fick många och långa blickar. Svettigt blir det och håret ser ut som en större risbuske än vanligt. Tur att jag inleder med distansundervisning i morgon! Där behövs inget visir enbart headset. Ja, och så då en dator och internetuppkoppling. Deltagarna kan kanske klara sig med smarttelefon, men jag måste få visa på datorn. Telefonen är på tok för liten för Excel.


Inga kommentarer: