fredag, september 04, 2020

Visir

Igår blev ni utan inlägg här på bloggen, tyvärr eller tack och lov, det beror ju på hur man ser på den saken. Men min dag var så fullspäckad att när kvällen äntligen kom och jag var hemma, så hade jag dessvärre ingen lust alls att sätta mej framför datorn igen. Så blir det ibland. Nu har jag igen suttit här framför datorn hela eftermiddagen, trots att jag borde vara ledig. Men så blir det ofta när man ska syssla med en hel del småsaker, som man måste komma ihåg att göra genast. Skicka e-post, kontakta timlärare, ändra kurser osv., osv. Jag är ganska säker på att när måndagen kommer har jag glömt över hälften av allt det jag borde ha gjort. Mitt resonemang går alltså ut på att det är bäst att få undan det jag lovade nu medan det är i färskt minne.

Idag har jag inlett min närundervisning och det var riktigt, riktigt härligt. Som jag har saknat det! Inget fel på distansundervisning, men att ses ansikte mot ansikte är ändå någonting helt annat.

Apropå ansikte...

... idag fick jag mitt visir. ser ni det? Få se om jag kan använda det på ett vettigt sätt. Råddig i håret kommer jag åtminstone att bli. Hoppas nu sen att jag är skyddad och att mina kursdeltagare är det från mej.

Önskar er alla ett riktigt skönt veckoslut!


Inga kommentarer: