lördag, augusti 28, 2021

En skål tomater

Hoppas att ni alla har haft en fin och skön lördag.
Det har jag, för jag har hunnit vara ute och njuta. Nu på sena eftermiddagen satt jag till och med ute på vår balkong och läste en deckare. Det är så skönt att kunna vara ledig!

Men jag har inte totalt legat på latsidan, för jag har fixat en powerpointpresentation på 32 sidor, som ska sändas ut till de tre kursdeltagarna jag hade i veckan. Jag har kollat och dubbelkollat, så nu borde allting vara rätt och som det ska. Håll tummarna.

På hushållssidan har jag sedan varit betydligt latare. Tog endast hand om disken då den äldsta sonen stod för matlagningen. En arbetsfördelning, som jag gillar skarpt.

Igår fick jag  hemodlade tomater av värdinnan. De kanske inte ser så bra eller perfekta ut, men de är supergoda! Jag hoppas att dubbelmorfar i vår skulle orka engagera sig och se till att vi får ett litet, pyttelitet växthus att odla tomater i. När jag träffade honom odlade han minsann tomater till sin mammas stora glädje och det var riktigt roligt att plocka "tjuvarna". Tror ni att jag skulle kunna muta honom? Med Fazers blå?

Nu är det dags för kvällste, sedan lite virkning och därefter sängen och hoppeligen slutet på deckaren.

Önskar er alla en riktigt skön söndag!


Inga kommentarer: