söndag, augusti 01, 2021

Min filt

Så har vi bytt månad och jag har inte ännu hunnit visa vad som blev färdigt för exakt en månad sen. Och det vet ni, det beror enbart på dubbelmorfar.
– Har du fotat min filt redan, har jag frågat många gånger. Jag tänkte liksom att han skulle få fota den virkade filten, för han brukar ha så bra idéer mot mina rakt på foton, som ni har fått hålla till godo med här under en lång tid.

Nå, dubbelmorfar tröttnade förstås på mitt tjatande, så plötsligt en dag sa han att jag skulle kolla i kameran. Jag skuttade iväg till datorn med kameran i högsta hugg kopplade kameran, överförde bilderna och...

...det här var det jag fick se! Visserligen min filt, jo, men inte den virkade. Dubbelmorfar tvättade alla katthåriga filtar häromsistens och då lade han med min Nalle Puh-filt, som inte alls var full av katthår. Katterna skulle bara våga ligga på den!
Vad han riktigt gjorde med filten är lite oklart, för den är inte längre lika skön och mjuk, som innan. Jag misstänker att han har tvättat den i för hög temperatur eller glömt bort sköljmedlet. Håhåjaa, men man får ju vara tacksam för att han tvättade!

I morse vaknade vi till regn och senare på morgonen/förmiddagen åska. Regnet var välkommet, vill man gå ut kan man passa på mellan skurarna.

Nu ska jag ta itu med lite exceltabeller.
Önskar er alla en riktigt skön fortsättning på söndagen.


Inga kommentarer: