torsdag, september 21, 2023

Hon vann allas hjärtan

I dag blir ni utan foton i den här bloggen, för jag var inte där! Alltså under kronprinsessan Victorias besök i stan. Det var packat med folk på torget och tyvärr var de så olydiga att de vandrade med henne ner till Kronobron. Säkerhetsmännen hade fullt sjå att hålla de ivrigaste rojalisterna på behörigt avstånd. Men kronprinsessan log varmt och tog i hand, tog sig tid att stanna, lyssna och säga några ord. Se själva!

Här hos oss började dagen med att jag nästan fick nervösa ryckningar. Redan vid femtiden började bisin min:
– Jag måst snart fara ti stan. Va e klockan?
– Vet int. Det är mörkt ute, lägg fast ögonen och sov!
Det gick en stund och så plötsligt lystes sovrummet upp av telefonskärmens ljus då bisin min kollar klockan. Jag vänder ryggen till och blundar hårt och försöker sova. 

Snart hör jag honom upprepa sin fråga om vad klockan är. Jag stönar och säger att han ska sova och där med basta. Just när jag somnat in, så börjar han igen. Jag stönar och muttrar lite. Men eftersom jag har bestämt mej för att jag ska hålla snälla veckan, så ber jag honom ändå inte att söka sig till soffan och där kolla tiden på sin telefon stup i kvarten.
Hålögd steg jag själv upp halvåtta med alldeles för lite sömn i kroppen. Bisin min hade vid det laget redan kört iväg till stan. 

Bra saker idag:

  • Bisin min lagade lunch, pyttipanna, innan jag skulle iväg på jobb. Mums!

  • Han tog hand om tvätten.

  • Han tog också hand om disken!

  • Jag har klarat av veckans nästsista arbetsdag! Tjohooo!
Hoppas att ni får en riktigt fin fredag!

Inga kommentarer: