fredag, september 29, 2023

September nästsista dagen

Fredagen har igen försvunnit så fort och det känns som om det mesta är ogjort. Fortfarande varmt och skönt utomhus, men jag har jobbat inomhus nästan hela dagen. Just nu funderar jag på om jag ska sätta upp en hel del nya stickningar eller om jag ska låta bli och istället koncentrera mej på alla halvfärdiga, som dräller omkring här i huset, till bisin mins stora förtret.

Bra saker idag:

  • Sovmorgon och jag var uppe vid halvniotiden.

  • Får man leka med maten? Det gjorde i varje fall jag med min frukostmacka i morse. Det är bra att ha barnasinnet kvar, inte sant?

  • Kunde jobba hemifrån idag hela dagen. Måste säga att det är verkligen skönt med webinarier, alltså seminarier på distans. Att inte behöva åka iväg nånstans alls utan att det går att delta hemifrån. Tänk så mycket tid och resurser det sparar!

  • Vet ni vad jag har gjort idag? Jo, bakat blåbärsbulle, säsongens första och sista! Bisin min är riktigt, riktigt nöjd. Dessvärre betyder det att han sent på eftermiddagen igen begav sig ut till skogs. Men i morgon tänker jag inte baka, så det så!
Nu ska jag fylla en tvättmaskin, sen ta fram garnet jag köpte från Novita och läggas upp lite stickningar. Då har jag färdigt att ta till när jag behöver en okomplicerad mötesstickning.

Hoppas att ni får en fin lördag!

Inga kommentarer: