tisdag, september 26, 2023

Måste bara

Tisdag kväll, bisin min värmer korvsoppa, för han är hungrig och det förstår jag mycket väl. Han har nämligen tillbringat eftermiddagen i västra grannstaden. Och jag måste bara erkänna att jag är grön av avund, för vet ni vad? Jo, han var iväg till ishallen och såg på då äldsta barnbarnet skrinnade! Han fick sällskap av hennes lillasyster och moder. Joo, så jag som jobbade i västra grannstaden och inte kunde vara där på plats med barnbarnen är riktigt ordentligt avundsjuk!

Sent igår kväll, så måste jag bara lägga upp maskor till ytterligare ett par banansockor. Men som vanligt fick jag halva nystanet med mej då jag letade efter garnändan inifrån. Inte kul, inte alls kul. Jag orkade inte sedan börja reda ut trasslet, utan kröp ner i sängen och somnade som en stock. Varför nu stockar skulle sova eller somna är mer än jag vet. Men jag somnade i varje fall gott.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon! Vilken lyx!

  • Lyxigt också att ha korvsoppa i kylskåpet och kunna värma en sopptallrik åt sig till lunch.

  • Fick skjuts också idag till västra grannstaden, den här gången med bisin min och trevligt sällskap av E i bilen.

  • Idag var det ingen av kursdeltagarna som uteblev från sin timme. Skönt!

  • När bisin min hämtade upp mej från jobbet, fick jag en hamburgare, som han i sin tur hade fått helt gratis från kiosken vid torget. Och gratis var den för att köttfärsbiffen hade gått i klyv då kioskägaren stekte den. Bisin min tackade och tog emot och sa att nu blir nog frugan glad. Och det blev jag förstås, så tack, tack!

  • På kvällen när vi kom hem, så måste jag bara äta av det här goda surbrödet, som jag fick av E. Stort TACK. Finns inget godare bröd.
Nu ska jag gräva lite i sockgarnslådan och se om jag hittar något lämpligt garn. Men sedan blir det nog sängen, för det är tidig väckning igen i morgon.

Önskar er alla en fin onsdag.


Inga kommentarer: