lördag, januari 27, 2024

I en snöfylld lekpark

Det tar sig så sakteliga här och jag jobbar på för att bli präktig. Jag har gjort en överenskommelse med hurtiga marthadamer i min ena kurs, de kommer att hålla reda på sina lösenord om jag blir marthapräktig. I morse kom jag till och med ihåg att vädra i sovrummet och så har jag varit ute idag! Inte suttit framför datorn hela dagen, Och det är väl bra?

Kanske inte så bra så här till natten, men kan inte låta bli: Hjärtat bankar!
Hoppas att Larz-Kristerz skulle komma hit österut på besök. Det är väl inte för mycket begärt? 

Bra saker idag:

  • Var uppe redan före halvnio. Pigg och nyter.

  • Hade just startat diskmaskinen då nästyngsta sonen ringde.

  • – Vad gör du, frågade han.
    – Ingenting, svarade jag förstås, för det är nog bästa svaret om man vill ut på äventyr. Och det vankades en liten lördagsutflykt.


  • Jag fick följa med Lillan och hennes mamma till stan. Där befann vi oss sedan i en snöfylld lekpark. Lillan sprang glatt omkring på skaren, men jag vågade inte gå långa sträckor där i parken, för jag ville inte plumsa igenom.
    Det gick ju nu inte precis att leka så mycket, men vi var ute och fick rosiga kinder allihopa. Skönt vinterväder.

  • Sen värmde vi oss och smorde kråset på Café Favorit. Ni ser att jag var så hungrig att jag hade nästan hunnit äta upp hela skinkpajen innan jag tog fram telefonen och fotade.

  • Hem körde vi via mataffären och Lillan var så duktig och lade alla varor snällt i kundvagnen. Förstås måste famo köpa ett paket med Duplo åt en så duktig flicka. Där hade hon sen sysselsättning resten av eftermiddagen och kvällen tillsammans med sin pappa!

  • Nu har jag för första gången använt självbetjäningskassan och det gick riktigt bra, tack vare Lillans mamma!

  • Så tacksam över att ha fått tillbringa en härlig eftermiddag med två fina människor. Skönt att jag var ledig och skönt att kunna vara spontan. Och roligt med små vardagsäventyr!
Hoppas att ni får en riktigt fin söndag!

Inga kommentarer: