söndag, april 02, 2017

Sexigt!

Håll i er nu hör ni, för vet ni vad? Jo, det är inte bara hälsosamt att sticka eller virka, det är sexigt också! Så om er äkta (eller oäkta eller varför inte totalt främmande karlar/kvinnor) börjar se på er med ett konstigt begär i blicken då ni sitter helt lugnt i soffan och stickar eller virkar, bli inte rädda. Det hör till enligt den undersökning, som refererades till i det blogginlägg jag länkade till ovan. Det ni! Glöm sminket, shavingen, bantningen och diverse hårgrejer. Det är stickningen/virkningen som gör susen och får det att tända till! Jösses alltså, kanske bäst att bli lite försiktig i framtiden och inte sticka var som helst?! :)

Igår var jag iväg på Lovisa Big Bands vårkonsert i Idrottshallen.
Det var en riktigt fin konsert med svänging musik och fina artister. Och jodå Jukka Kuoppamäki sjöng Sininen ja valkoinen och så sjöng han "Ge mej en stjärnhimmel" (Anna mulle tähtitaivas), en sång som han har skrivit för Katri Helena.

Det är något visst med trumpetare, inte sant? Jag passade på att fånga en trumpetist på bild. Oljud kanske en del säger, men... nääe jag gillar blåset.

Tänk alltså, förra veckan var jag på a cappella-konsert och den här veckan på Big Band. Vad månne det blir inkommande vecka? Antagligen nånting helt annat, åtminstone om man får tro min kalender.
Men ingen kan säga att jag inte understöder kulturlivet!

Men nu, nu skall jag understöda tvättmaskinen, innan jag gör lite annat. Jag borde ännu skriva en kolumn, för chefredaktören lyckades smickra sig till ett sådant löfte av mej idag. Några vänliga ord bara och så var jag fast och lovade... håhåjaa... men det skrivandet får allt vänta till imorgon, för om inte tvättmaskinen snurrar är jag utan rena kläder.

Önskar er alla en riktigt bra start på veckan!

#blogg100_2017_33

Inga kommentarer: