onsdag, april 19, 2017

Vågar inte bjuda

Vet ni vad? Jo, idag när jag kom hem från jobbet så singlade det igen ner snöflingor. Vädret ser så underbart soligt ut, men så fort man kommer utanför dörren fryser man. Brrr! Men det gör inget, för snart blir det varmare ska ni se...

Igår hade vi jättetrevliga gäster här, men... ja, de hade med sig så många fina gåvor att jag vågar inte bjuda hem gäster längre efter det här.

Jag fick ett så här fint garnnystan i härliga vårfärger. Så mjukt och skönt, 100 gram.

Far i huset fick ett kaffepaket, i och för sig skulle han nog ha kunnat få garnnystanet, men han vet inte vad han skall använda det till! :) Ja, och så vet jag ju å min sida inte vad jag skall använda kaffepaketet till!

Och så fick vi en så här fin flaska, undrar som flundran om man borde ha mat till den, eller ska man ta den naturell? :)
Stort tack för de fina gåvorna!

Far i huset är ibland snäll, eller nåja, för det mesta försöker han vara snäll. I dagarna tre har han till exempel lagat mat åt mej och igår kom han hem med en liten bok åt mej:
Dessvärre har han redan ångrat sig.
- Jag borde nog ha tagit den där boken om quilting istället, men jag tänkte att när den var på finska och du ju ändå inte syr...

En del exempel i den här boken är verkligt elaka och jag har nu citerat bitar härifrån både igår och idag, så far i huset vill inte höra på mej längre.

Här ett exempel som passar oss handarbetsvänner:
" Vad kallas en dum man som har lärt sig att virka?
Nätverkstekniker"


#blogg100_2017_50

2 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Inte behöver du mat till den där flaskan - korka och klunka bara :-D

Inge Ekholm sa...

Nå, men så bra. Nu vet jag vad jag kan göra under veckoslutet. Tack för tipset! :)