måndag, april 10, 2017

Sköna söndag

Så var det igår, en skön söndag med fina möten och umgänge med släktingar. Vi började på ett kalas söderut härifrån och avslutade med ett kärt återseende i nästan grannbyn.

Förresten, Sköna söndag var ju ett svenskt TV-program. Nån som minns det ännu?

Och jag fick så här fina kakdekorationer ända från Tyskland:
Det här förpliktigar. Nu måste det ju nog bli en extra fin påsktårta i år, inte sant? Men en hurudan, det är frågan. Har ni några bra förslag?

Tuppkaka verkar vara enkel att baka, men där finns ju inga dekorationer. Men en chokladtårta, skulle väl ändå sitta bra?

Idag har jag varit lite för slö för mitt eget bästa. Slöandet idag betyder brådska och jäkt nästa vecka. Men nån gång måste man ju komma ifatt sig själv också, inte sant. Lite jobb har jag trots allt fått undan, men inte tillräckligt mycket. Håhåjaaa...

Ajjo, det där fågelskådandet är inte alls så lätt, som jag trodde. Idag har jag sett en fin pytteliten fågel med vita kinder, som jag inte alls känner igen. Så hur ska jag nu kunna artbestämma den? Och hur ska jag få ihop hundra arter om jag inte ens känner igen dem. Var det nån som alls tänkte på det? Nää, förstås inte. Måste ta mej en ny funderare på den där hobbyn. Och det kan jag ju göra över en stickning, inte sant?


#blogg100_2017_41

Inga kommentarer: