måndag, juni 19, 2023

En kaka

Kära vänner, idag har jag inte stickat en endaste en maska! 🙈
Hinner inte, för det är så mycket annat som händer och det är ju roligt. Jag har bara varit hemma och vänt ett varv idag, så mycket att jag hann duscha efter en svettig resa! Och sen iväg igen till grannbyn för att fira!

Bra saker idag:

  • När jag satt vid frukostbordet knackade det på dörren. In steg yngsta sonen. Hans semester började idag.
    – Jag har en överraskning åt dej, sa han. Jag fick bråttom att klä om mig och så iväg med fart.

    Han körde hit, till Helsinki Outlet.


  • Här låg de fina märkesbutikerna vägg i vägg och man borde nog ha en tjock plånbok eller nåja nuförtiden kan ju plånboken vara hur liten och mager som helst, för man handlar ju med kort.
    Tursamt nog, så finns här inte en enda garnaffär!

  • I princip blir man ju inte lycklig av att shoppa, eller hur? Jag brukar åtminstone inte bli det, tvärtom så får jag ofta stora skälvan av att handla saker. Men idag blev jag lycklig! Så här fina skor, som passade precis på min breda fot och som jag genast i affären tog på mej. Och vet ni vad? Jo, jag tossade runt hela 6 000 steg i de här skorna! Så kanske köpcenter ändå inte är så illa. Man får åtminstone motion där.

  • I fredags tog äldsta sonen ut ett paket från postlådsautomaten. I paketet fanns en kaka, närmare bestämt en garnkaka, ett loppisfynd på 200 g och 800 m garn!
    I kväll har jag ätit två olika sorters smörgåskakor, jordgubbstårta, rabarberkaka med vaniljsås och... Det var lite andra sorters kakor det. Jättegoda! Tack för ett riktigt trevligt födelsedagskalas!
Nu kallar sängen, så god natt!

Hoppas att ni får en fin tisdag!

Inga kommentarer: