måndag, juni 12, 2023

I min hjärna

Bli inte rädda nu, men Tomas Ledin har bosatt sig i min hjärna! Joo, det är alldeles, alldeles sant. Där sjunger han En del av mitt hjärta. Jag har börjat tröttna på hans fasoner. Det är minst sagt störande att ha honom sjungandes. Ibland hör jag inte ens vad jag själv tänker och sånt är farligt.

Igår kväll bad jag honom enträget att sluta sjunga. Jag ville ju sova och hellre räkna får eller garnnystan än låta Tomas ta över i hjärnkontoret. Vet ni vad han gjorde då? Jo, han skrattade rått och började rocka loss med Du kan lita på mig! Alltså det var nu inte alls passande. Hur skulle jag kunna sova i det där oljudet? Jag behövde ju lugn och sövande musik. Men se nej, Tomas brydde sig inte alls han bara fortsatte med "jag vet vad jag gör jag är ingen bankdirektör".

Då Tomas inte tog reson, så ropade jag på hjälp: "Tom kom hit fort". Och han kom, tack och lov. Så jag kunde somna lugnt till Green, Green Grass of Home. Idag har jag slagit dövörat till och inte alls lyssnat på Tomas och nu hoppas jag att han håller sig lugn i kväll och inte stör mej längre. Men man kan aldrig veta, mitt i allt dyker han upp igen. Cool Candys passar mycket bättre som nattmusik.

En som också behöver hjälp är Batman:

Batmans nya tjej,
stal hans fortfarande grej.
Kvar på stranden,
med tårna i sanden
står han lesset kvar
undrar vart hon far.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon! Ett riktigt skönt sätt att starta veckan på.

  • Fick överraskningsbesök av svägerskorna och hade för en gångs skull kaffebröd att bjuda på!

  • Har fått en del jobb undanstökat och resten får bli till i morgon, ska bara sortera lite foton ännu.
Önskar er en skön tisdag!


Inga kommentarer: