torsdag, juni 29, 2023

Han är romantisk!

Puuuh! Nu har vi varmt i huset, för varmt om ni frågar mej. Åskan ligger i luften, men den bryter liksom aldrig ut. Inte kul alls. Och vatten skulle vi behöva i mängd och massor. Jag vill dock inte att det ska regna vare sig i morgon kväll eller på lördag eftermiddag, så det så!

Igår var jag iväg till den bästa stadsdelen på datajobb. Min insats var inte stor, för det var tyvärr inte så många som droppade in. Men det var riktigt, riktigt kul att träffa "gamla" kolleger och få sitta i det gamla mötesrummet.

Jag hade inte ätit på hela dagen, så på kvällen körde vi iväg söderut med äldsta sonen och vår gäst. Grillens pizza är riktigt god. På hemvägen körde äldsta sonen förbi bostadsmässområdet så vår gäst fick beundra och förundra sig över det hela. Idag skulle hon ha fått se det flytande huset, men då hade hon redan avrest västerut.

Den här fina buketten plockade bisin min igår, så visst är han romantisk, eller hur?

Bra saker idag:

  • Vaknade 20 minuter före väckarklockan! Och det var riktigt bra, så jag hann hur bra som helst komma igång innan jag skulle iväg och skjutsa vår kära gäst till stan.

  • Hann få iväg juni månads reseräkning innan yngsta sonen dök upp.

  • Han bjöd på lunch hos nepalesen.

  • Sen var vi iväg ett varv till huvudstan, för han hade ett ärende dit. Så skönt att sitta i en luftkonditionerad bil och bara vila.

  • Efter att ha varit ytterst lydig beträffande stickförbudet, som bisin min ålade mej, så tog jag idag fram sockskaft nummer två. Och nu är resåren färdigstickad, så då måste jag helt enkelt ta itu med rivningen på socka nummer ett.

  • Vågade starta diskmaskinen nu i kväll, för åskmullret försvann, tror jag åtminstone.
Önskar er en riktigt skön fredag!

Inga kommentarer: