onsdag, juni 28, 2023

Mycket just nu

Kära vänner, igår blev ni utan blogginlägg, jag beklagar. Men det är mycket just nu och en intensiv takt, så intensiv att jag faktiskt hann vare sig sticka eller virka igår. Ja, och så då inte heller blogga!

Dagsprogrammet såg ut så här igår:
Kravlade mej upp ur sängen, fnattade runt med lite småplock, fyllde karamellskålarna (mycket viktigt då man ska få gäster, eller hur?), åt frukost, arbetstelefonsamtal, iväg till stan tillsammans med äldsta sonen, som skulle uppdatera sin nyckel så han kommer in på jobbet igen på måndag, tanka bilen, vänta på bussen från Helsingfors, iväg till pressinfo på Café Favorit (där var det skönt att sitta ute i skuggan och njuta), över en timme senare iväg till mataffären, ett snabbt varv där, men hann gratulera jubilerande klasskompis från folkskoletider och förstås talade vi om stundande pensionering, hon får gå före mej, så nu är jag liiite avundsjuk, men inte kan jag rå för vilket datum jag blev född, eller hur?
Efter mataffären iväg och vänta på efterlängtad gäst, som jobbade på distans, sen iväg till stranden på sen lunch och där var rena rama släktkalaset, för där träffade vi barnens kusin och jag träffade ytterligare min kusins fru med dotter.

Hem och lasta av matvarorna (jo, jo, de fanns i kylkassen hela tiden, så ingen fara) övrig packning och klä om till ledigare kläder, så iväg till grannbyn och träffa Lillan med familj, hem igen och drickapaus och stärkande samtal och vips var klockan kväll och det var dags för mej att jobba på datorn och skicka iväg gästen med bisin min på gravgårdsbesök. När de återvände var det dags för skålande, kvällste mera umgänge och vid midnatt stupa i säng.

Puuust! Intensivt så det förslår och jag börjar nu verkligen behöva semester.

Det bästa igår:

  • Jag har fått ett arbetsavtal till slutet av året. Tjohooo! Sen är det dags för mej att trappa ner så sakteliga och börja ta det lugnt. Gungstolen väntar.
Den här gröna krabaten, en vårtbitare av något slag, hälsade på igår.

Ha nu en riktigt bra onsdag!



Inga kommentarer: