torsdag, april 18, 2024

Bland blommor och blader

Klockan närmar sig 16 och det är dags för mej att stänga av datorn, leta fram garn och virknål och ge mej i kast med ett nytt projekt.

Idag har jag försökt vara lite flitig, men det vill inte riktigt bli till någonting.

Bland blommor och blader har jag idag på förmiddagen fortsatt att sortera. Men nu blir det knepigt. Ska jultidningarna sorteras skilt enligt tema jul? Eller ska de som är virktidningar sorteras med övriga virktidningar? Socktidningarna ska säkert skilt, men hur gör jag om där finns möss- och vantmönster med?
Dags att ta paus från sorterandet och rafsa ihop alla mönstertidningar tills jag vet hur jag vill ha det. Suck!

Jag lyckades förstås fälla en blomvas, men en större katastrof undveks tack vare min blixtsnabba reaktion. Ja, och tack och lov, hade jag hushållspappret i omedelbar närhet, så jag kunde torka upp vattnet innan det nådde fram till mina mönstertidningar.

Bra saker idag:
  • Sorteringen! Hittat många härliga mönster när jag bläddrat i mina tidningar. Så inspirerande, alldeles för inspirerande!

  • Tack och lov för diskmaskinen, som efter min påfyllning snällt skötte sin uppgift.

  • Fick igen ändan ur vagnen och skickade iväg hela tre reseräkningar idag. Tjohoo!
    Nu är det endast två kvar, varav den ena är så gott som färdig. Den väntar endast på att sista resan ska vara gjord nästa vecka.

  • Vågade äntligen logga in på MinSkatt och se på den förhandsifyllda skatteblanketten. Som det nu ser ut så ska jag få skatteåterbäring. Men bäst att snällt vänta på det slutliga skattebeslutet.

  • Än en gång fick jag ändan ur vagnen och beställde nu e-fakturor från skatteverket.
    Hur kan det hela tiden finnas så mycket såna där digitala grejer, som man bara skjuter upp och tänker att sen, sen ska jag göra det?
Nu ska jag röja undan på matbordet. Få se nu sen var jag ska placera allting...
Önskar er alla en riktigt fin fredag!


Inga kommentarer: