tisdag, april 09, 2024

Sista tisdagen

Kvällsteet är urdrucket för länge sedan och här sitter jag och mumsar på nötter. De får trösta nu när vemodet slog till. Idag har jag nämligen haft min sista tisdagsundervisning i västra grannstaden, Dataöppet tidsbokning och Dataöppet drop-in. Känns lite overkligt, faktiskt så overkligt att jag inte ens stannade så länge att jag skulle ha fått bortstädat de sista kurskopiorna. Nå, det får bli till måndagen och om det riktigt kniper öser jag alla papper i en stor kasse och för dem själv till pappersinsamlingen. Jag ska ju faktiskt inte ha dem längre!

Bra saker idag:

  • Ingen väckarklocka och jag sov ända till halvtio!
    Jag var nog uppe redan halvsex, men så tidigt ville jag inte stiga upp, för då skulle jag inte ha varit pigg och skärpt nu på kvällen. Morgondiset och avsaknad av sol gjorde det lätt att somna om.

  • Jag hann sticka lite innan jag skulle iväg till jobbet. Idag skulle jag gärna ha stannat hemma och stickat mera. Kändes lite tröttsamt att köra iväg till jobbet då "alla andra" kom hem från jobbet! Nå, få se hur det känns nästa veckas tisdag. Då är det ju ledigt hela långa dagen!

  • Hittade parkeringsplats utanför jobbet idag! Skönt, igår måste jag parkera lååååångt borta från ingången.

  • Jag blev bjuden på kakao på jobbet.

  • Jag fick en flaska Prosecco av en kursdeltagare! 💗
    Jag blev glatt överraskad. Frågan är nu om jag ska spara flaskan till valborgsmässoafton eller till midsommaren?


  • Jag fick en fin blombukett och ett härligt kort av en aktiv och flitig kvällskursdeltagare. 💗 Snällt, inte sant?
Nu, nu är det dags för mej att krypa ner mellan lakanen.

Önskar er alla en fin onsdag!

Inga kommentarer: