söndag, april 21, 2024

Österut idag

Söndagskväll och snart sängdags, för det blir tidig väckning i morgon. Jag ska iväg ända till Söderkulla. Och dessvärre, så har det igen utlovats snö. Suck!

Bra saker idag:

  • Har varit iväg österut idag tillsammans med yngsta sonen, närmare bestämt till Prisma.

  • Jag var på jakt efter födelsedagspresenter till barnbarnen och jag hittade en hel del kläder till våren och sommaren. Lite knepigt var det, för jag skulle förstås ha velat köpa rosa kläder. Men jag kunde hålla mej!

  • Och jag var riktigt, riktigt duktig, för jag köpte inte ett endaste ett garnnystan! Endast de här två tidningarna fick följa med mej hem! Hur jag ska klara av att sy på tyska vet jag inte. Jag kan ju inte ens sy på svenska!

  • På hemvägen stannade vi vid en pizzeria i stan, för yngsta sonen var hungrig. Han bjöd på maten och den här gången valde jag pita kebab, för pizza var helt uteslutet för min del. Jag skulle igen ha kommit hem med halva i en låda. Och eftersom jag är borta hemifrån i morgon och bisin min anser att pizza inte är mat, så skulle pizzalådan ha fått stanna i kylskåpet lite längre. Ingen idé alltså med sånt matslöseri.
    Yngsta sonen sade att han har gått upp 2½ kilo på de här dagarna då vi ätit ute hela tiden. Härefter är det sallad som gäller och inget annat.

  • I kväll fick jag första blomraden färdig virkad. Den ser nu ut som den ser ut, inte mycket att göra åt det. Nu skulle det gälla att klura ut hur jag lyckas få den andra blomraden så att den blir fäst i den första. Hmmm! Tur att det endast är fem blommor!

  • Arbetsväskan är färdigt packad och igen har jag en hel del gamla databöcker med mej till bokbytarhyllan i biblioteket. Jag behöver ju inte dem längre, för snart är undervisandet slut för min del. Tjohooo!

  • Har haft en skön och givande söndag.
Hoppas att ni får en fin måndag.

Inga kommentarer: