måndag, juni 06, 2016

Snälla

För att ni nu inte ska tro att jag enbart uppskattar minstingen så måste jag ju berätta att faktiskt alla våra barn med fru och sambos är jättetrevliga och snälla. Ni såg ju hur snälla de var med mej på morsdagen. Såja, nästan slut på skrytet nu.

Nästan alltså för i fredags hämtade äldsta sonen den här åt mej:
Allers nr 23!

- Jag tänkte att du behöver lite korsord, sa han.
Tacksamt tog jag emot tidningen.

Tror ni att han missade det där handarbetsextra?
Kolla den där stora blåa tröjan. Den är gjord av Novitas Eco Cotton.  Hur många nystan tror ni att jag behöver? Och visst måste jag väl iväg till Novitas fabriksbutik för att skaffa dem? ;)
Den där virkade vita klänningen gillar jag också. Den är enkel och fin.

Det andra uppslaget ser ut så här. Sjal, filt, poncho i lin och en sommartopp. Tusen tack till den snälla sonen, som förstår att modern behöver... korsord! :)

Och nu gäller det att gnugga geniknölarna om A-korsordet ska bli löst. En sjumastad skonare, den enda i världen, hmm... om jag inte lyckas lösa det mysteriet blir det väl att googla...

Dagens plan är rätt enkel, men desto mera fantasifull. Musikanläggningen får spela vågskvalp och måsskri, jag tar in en baden-badenstol och sätter mej i den iklädd baddräkt och solhatt, har en flaska vatten till hands, korsordet, en deckare och stickningen. Och så låtsas jag att jag är på stranden. Det blir väl bra? Det är molnigt och lite kylslaget ute så det är liksom inneväder idag. Men är man ledig så ska man ju ta ut allting av det, eller hur?

Ajjo, jag kan alltid skutta i duschen med jämna mellanrum för att få baddräkten lite våt, så det liksom känns mer äkta! Sanden mellan tårna avstår jag dock ifrån liksom feta solkrämer, men kanske jag kan ta lite Nivea bodylotion för doftens skull? Fast jag vill ju inte ha flottiga fingrar i vare sig korsordet, boken eller stickningen, så det så!

Ha nu en riktigt fin måndag, hör ni!

Blogg 100/98

Inga kommentarer: