måndag, juli 20, 2020

Mörka moln

Rejält varmt har det varit här idag. Nu syns till all tur mörka moln i horisonten, så kanske, kanske väderleken slår om.

Idag har jag igen haft glädjen att få vara barnvakt åt lilla A. Och det gick riktigt, riktigt bra, för hon sov i en timmes tid och hade just gjort tunga lasset då hennes mamma återvände. Jihaa!

För övrigt har jag fått undan veckoslutets jobb och det känns skönt. Nu återstår endast lite digitala grejer och sen kan jag sätta mej ner och först virka och sedan sticka.

Å andra sidan skulle jag allra helst slänga mej på soffan, för jag vaknade klockan fyra i natt/morse och hade jättesvårt att somna om. Jag var rädd att fotot till min passansökning hade försvunnit totalt i cyberrymden! Det är behändigt med alla digitala tjänster, men ibland så... I fredags ringde de nämligen från polisen om min passansökan och i lördags försökte jag fixa enligt bästa förmåga. Inte för att jag behöver passet för att resa någonstans, men nog för att kunna identifiera mej. Söndag var ju ledig dag, så idag på förmiddagen tänkte jag att nu måste jag nog ändå ringa polisen och kolla vad som hänt. Till min stora glädje hade jag fått e-post från polisen. Allt är i sin ordning! Tack och lov!

De mörka molnen skingrades, i alla fall tillfälligt och nu kan jag börja koncentrera mej på helt andra saker!


Inga kommentarer: