fredag, maj 21, 2021

Snabba ryck

Ve och fasa, i morse sov jag ända till klockan 10! Och det beror förstås på Eurovisionen. Jag fick för mej att jag skulle se på semifinal 2 igår. Den slutade efter midnatt. Och sånt nattsudd straffar sig förstås.

Idag har jag igen varit iväg till västra grannstaden med dubbelmorfar. Han behövde ett och annat i verktygsväg och jag fick följa med. Till all tur var vi den här gången till Puuilo, så jag kunde också köpa nånting..

Jag hade verkligen inte tänkt köpa garn, men... när jag såg den här färgen och kände på det supermjuka garnet, så visste jag direkt att jag måste ha det. Det ska bli ett par nattsockor. Jag har redan ett sockmönster, som jag skulle vilja pröva på.

Förstås måste jag också ha den här färgen. Det här ska bli ett par spetsmönstrade sommarsockor. Och nu, fastän jag har mönstret färdigt också till de här nystanen, så nu, nu vet jag förstås inte vilket jag ska börja med. Alpaca eller Fabel?

Vi var på ett ytterst snabbt besök hos barnbarnen. Dubbelmorfar hade bråttom hem, för han skulle hjälpa mr J med en bil. Synd. Vi hann inte ens börja leka med M. Med dubbelmorfar är det snabba ryck, som gäller, utom då han själv är en tidsoptimist och jag får stå och vänta och vänta och vänta...

Jag har haft min PT här i kväll och nu vill inte mina stackars ben ta ett enda steg till. Få se om musklerna alls lyder i morgon?

Önskar er alla ett riktigt trevligt veckoslut!


Inga kommentarer: