måndag, maj 24, 2021

Små gula solar

Idag har vi haft solsken hela dagen och gissa vad jag då har gjort? Jo, jobbat inomhus framför datorn. Ett litet, pyttelitet varv hann jag vara ute. Bra så. Jag har äntligen fått lite fart på saker och ting och det betyder mera åtaganden och mera jobb förstås. Och inte nog med det. Det blir tajta tidtabeller också. Men det gillar jag, alltså att det finns mycket att göra. Och det är alltid roligt att få vara kreativ på jobbet. I morgon ska jag sitta på skolbänken igen och lära mej nya saker. Så glad att man kan lära sig nytt hela livet igenom. Mellan utbildningarna så ska jag hinna iväg till stan på ett supersnabbt varv. Få se hur det går.

Ikväll tänker jag inte plåga er med rapporter från ishockey-VM, räcker kanske att konstatera att både svenska laget och finska laget fick stryk igår.

Just nu brottas jag med mitt vanliga dilemma, får de här små gula solarna vara kvar i gräsmattan? Eller ska de dras upp? Men alla insekter och fjärilar då? Var ska de finna sin näring?

Men vad ska grannen säga om gräsmattan ser ut som ogräsmatta? Å andra sidan läste jag att man ska övergå till ogräsmattor, för gräsmattor fyller ingen funktion. Och det är ju sant.

Nu dags att krypa ner under täcket med mitt korsord. Min rundstickning skulle visserligen endast ha fem varv kvar och så skulle den vara färdig, men... nu är det liksom 100 maskor per varv, så den får bli färdig i morgon istället.


Inga kommentarer: