söndag, maj 23, 2021

Och så regnar det igen

 – Stackars svenskar, sa dubbelmorfar i morse då jag kravlat mej ur sängen.
– Ja, de kom inte in blad de tio bästa, sa jag något förvånat.
– Va dillar du om nu?
– Ja, och tänk Finland kom på sjätte plats, fortsatte jag glatt.
– Jag vet int vad du talar om nu.
– Nå, Eurovision förstås.
– Bah, det skräpet.
– Det är inget skräp. Det är världens största underhållningsprogram, sa jag mycket bestämt och stampade nästan med foten.
– Nä, det är nog flera som ser på ishockey-VM.
– Nå, höpö, höpö. Tror du att man ser på ishockey i Grekland? Cypern? Malta? Israel?
I det här läget tystnade dubbelmorfar, så jag fick riktigt själv ta reda på att Danmark vann över Sverige igår i ishockey-VM. Så jo, stackars svenskar. Det var nog inte deras dag igår. Men så går det här i livet, både upp och ner.

Jag har haft min PT här idag igen och benmusklerna känner av övningen. Nu blir det av olika orsaker paus ända till i torsdag. Han sa att jag ska försöka öva och hålla igång på egenhand. Hmmm, människan är ju av naturen lat...

Nu kan jag i varje fall inte gå ut och röra på mej för det regnar. Eller nåja, det finns ju enbart dåliga kläder, så... Men nej, jag ska ägna mej åt mera stillsammare saker.

Jag ska bläddra i den här tidningen, som kom i torsdags. Jag har inte hunnit tidigare, för jag har suttit med pannan i djupa veck över de tomma rutorna i korsordstidningen. Ett korsord är redan avklarat och snart ett till.
Lite konstig make-up där på pärmbilden. Är det där modernt nu?

Kvällen avslutar jag med lite rundstickning och sedan raka spåret i säng, för i morgon är det tidig väckning. Klockan 9 ska jag redan sitta med headsetet på i Teamsmöte.

Nu önskar jag er alla en riktigt bra start på den nya veckan. 


Inga kommentarer: