söndag, juni 18, 2017

Ett sånt veckoslut!!!

Oj, vet ni, det har varit ett sånt härligt veckoslut med så mycket program att det är riktigt bra att det är måndag imorgon!

Det började i fredagskväll. Då hade vi unga husbonden med sambo på bastu och så anlände den nästäldsta med fru från Ekenäs. Med de två sistnämnda åkte jag in till stan på lördagen och vi var iväg och hälsade på min lillsyrra, hälsade på unga husbonden i den statsägda monopolaffären (där träffade vi också på morfar i husets kusiner) och var sedan iväg ner till stranden på mat. Där råkade vi på barnens kusin och träffade också morfar i husets farbror, som är över 90 år gammal.

Ekenäsborna skjutsade hem mej och fortsatte själva västerut för att hälsa på baby M. 
Jag körde iväg till det enda rätta stället att vara på, nämligen Liljendal! Där pågick östnylands enda countryfestival och den går det ju inte an att missa.

Vädret var strålande och det hade samlats massor av människor. Så många att det var ont om sittplatser.
En vänlig karl såg till att jag och en annan dam fick sitta på sådana här balar när vi ville lite närmare scenen. Det gick ju inte an att sitta så att man inte såg orkestern!

I synnerhet inte då Country Express uppträdde! Och vet ni vad? Jo, jag fick gå backstage med de här killarna! Vad sa ni nu då? Ni kanske blev lika gröna av avund som de kvinnor som såg mej förfölja de här karlarna! :)

Jag träffade en massa härliga människor: Lappträskbor, liljendalbor, lovisabor, svenskar och en australiensare, för att nu nämna några. Jag var i så trevligt sällskap att jag nästan glömde bort att jag var på jobb. När jag körde dit gruvade jag mej lite för att det skulle bli ensamt och trist. Men hej, vad jag bedrog mej!

Eftersom evenemanget heter Truck'n Lily Music Festival, så fanns där också lastbilar/långtradare utställda.
Här skulle jag bra gärna ha velat fingrera lite på den där Scanians lyftanordning. Men eftersom scenen fanns där i omedelbar närhet, så lät jag helt enkelt bli. Det var väl snällt eller hur?

Kvällen avslutades med ett besök hos min mor. Det var längesedan ekenäsborna har träffat henne. Nåja, längesen och längesen. Det var faktiskt på dotterns kalas i maj, så...
I morse åkte den nästäldsta med fru hem igen och det blev ganska tyst här i huset. Jag jobbade lite på datorn innan det var dags att åka iväg söderut på konfirmationskalas.

Ett härligt veckoslut med många möten och skön musik är nu till ända.
Nu hoppas jag att inkommande vecka blir fin för oss alla!

Inga kommentarer: