onsdag, juni 21, 2017

Tjuvstart på midsommaren

Idag tar vi tjuvstart på midsommaren. Unga husbonden med sambo skall bada bastu här ikväll. Nu just har de invaderat köket, så snart vankas det ugnslax, nypotatis och sallad. Så då har vi både bastu och middag redan undanstökade och kan koncentrera oss på stickning under midsommarhelgen, inte sant? :)

Idag har jag tyvärr varit mer än lovligt slö. Jag försökte faktiskt städa i sovrummet, men det gick inte så bra för jag var ofokuserad och saknade all lust. Men det lönade sig att städa för jag hittade 20 euro i ett kuvert!!! Undrar till vad den sedeln var tänkt. Hmmm...

Och så hittade jag mitt fina rosa hjärtsmyckes halsband, som jag har letat och letat efter. Det fanns förstås på en så säker plats att det var rena rama misstaget att jag råkade på det. Nu har det fått en ny säker plats. Få se hur länge jag nu kommer ihåg var jag har det.

Idag har vi igen haft besök av Kurre.

Han är en slug liten rackare. Han gungade runt runt med fågelbrädet och sedan lutade han det så att han kunde skaka loss de sista resterna av fågelfröna. Smart, inte sant?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen en rackare er Kurre och så intelligent (matgalen) och fina foton igen!
Bastukvällsmaten er doftar ända hit till - kanske jag kommer dit o äta.
Och björkkvistdoft kommer också med hit.

Vi önskar er en ljuvlig midsommar!

Inge sa...

Tack! Tänk ändå om det skulle finnas doftdatorer! Då skulle du nu känna doften av rabarberkakan, som jag har i ugnen...

En riktigt skön midsommar till er med hälsar vi alla härifrån

Anonym sa...

Jag hade också rabarberkaka i ugnen, den blev just färdig o doftar.

Inge sa...

Mums!