torsdag, mars 28, 2024

En god gärning

Oj, ni skulle bara veta vilken fin bjudning det var på kalaset igår kväll. Och hur sent vi kom hem för den delen! Bordet var uppdukat med läckerheter: Smörgåstårta med fisk och smörgåstårta med skinka, jordgubbstårta med vispgrädde, kanelbullar... Oj, oj, oj, så gott och jag som längtat så efter smörgåstårta. Mums!
En trevlig kväll, som man inte ville att skulle ta slut, en kväll att leva länge på. Stort TACK till värdparet!

Bra saker idag:

  • Nu har jag lite smått övat upp mina pensionärsmåsten, så jag är redo när jag äntligen klarat av sista kursgången i maj. Jag var nämligen iväg till torget i stan i morse!
    Och nej, nej, inte klockan sju utan jag var där vid tiotiden. Det såg lite tomt ut med endast tre torgstånd. Hoppas att det blir livligare när vårsolen börjar värma på allvar.


  • På torget gjorde jag en god gärning och shoppade från Corazon Grandes basar. Jag kom hem med bondost, hembakt bröd, en toscakaka och strösselkex. Nu behöver jag själv inte stå i köket, vilket är riktigt skönt! Och tänk, ändå har jag hembakade godsaker att njuta av. Det är trevligt att handla då man vet att pengarna går till ett gott ändamål. Och det gör de i det här fallet. Alldeles perfekt alltså!

  • Från barnhemsståndet gick jag till trädgårdsståndet och inhandlade påskliljor (eller heter det narcisser?). Så nu har jag pyntat pyttelite här utanför. Hoppas på sol och värme så de gula blommorna slår ut.

  • Och den här färggranna tulpanbuketten kunde jag inte motstå. Den lyser upp här inomhus.

  • Hunnit virka lite.

  • Äldsta sonen körde iväg till stan och handlade allt det jag inte fick från torget! Jag är tacksam över att inte behöva gå i mataffären. Och nu, nu har vi memma i kylskåpet! Tjohoo!


  • Han tog också snällt ut mina två "små" garnlådor! Nu kommer jag inte riktigt att ha tid med nånting annat alls! 🙈
Önskar er alla EN RIKTIGT GLAD PÅSK!

Inga kommentarer: