lördag, juni 08, 2024

Från Sverige

Yngsta sonen var iväg på arbetsresa till västra grannlandet. Han kryssade över och hade ingen bil med sig utan rörde sig till fots och med kollektivtrafiken. Han undrade om jag ville ha nånting och joo, förstås fanns det ett och annat. Men jag ville inte att han skulle behöva släpa på en massa tunga grejer för min skull. Jag vet ju hur tung redan den bärbara datorn är.

De här tidningarna fick jag, precis vad som behövs nu under sommaren. Jag bläddrade genast i Mästarkrysstidningen.

Och där hittade jag den här intressanta figuren i Profilen-krysset. Om ni tror att jag redan har fyllt i rätt så många gula rutor, så tror ni helt rätt. Jag blev så ivrig, för jag vet vem det är. Vet ni?

Den snälla sonen hämtade också godis, både åt oss och en hel del andra. Men nuförtiden gäller det att vara noggrann med vad man köper i taxfreen, för ibland är det dyrare där än vad det är på land.
Tack för tidningar och godis!

Idag har jag försökt komma ikapp med det som blev ogjort under den gångna veckan då jag flängde än hit och än dit. Rätt så bra har jag lyckats och jag har till och med fått ett virkprojekt färdigt. Retfullt att det ofta stannar av i slutskedet, då det endast återstår att fästa garnändar.

På eftermiddagen hämtade E och K bondost och...

... goda småbröd åt oss från hembygdsmarknaden i norra grannkommunen. Tack för godsakerna!

Inget regn har vi fått här ännu heller. Det dammar i regnmätaren och jorden är kruttorr.

Önskar er alla en skön söndag!



Inga kommentarer: