måndag, oktober 15, 2018

Ute i naturen

Nu har vi två härliga, soliga och varma oktoberdagar bakom oss. Igår sov jag ju länge och då var jag så full av energi att förmiddagen vistades jag ute i naturen tillsammans med morfar i huset. 
Det är så vackert just nu, så härliga, fina färger. Om inte löven skulle vara så förskräckligt stora, så skulle jag gärna ha en lönn på gården. Då skulle jag få in det vackert röda också i höstglöden.




Igår hade jag ännu kunnat ta en simtur. Det enda som hindrade mej var avsaknaden av baddräkt. Morfar i huset tyckte inte det var så noga och att jag bra hade kunnat simma spritt språngande naken. Själv var jag betänksam. Älgjakten har ju börjat och jag vill då inte råka ut för vare sig älgar eller jägare utan någonting på mej. Dessutom hade vi ju sett lingonplockare där i närheten, så nej tack. Inte utan min baddräkt!

Och är det inte fåglar i luften, så är det flygplan. Igår var det riktigt livligt här i vårt luftrum.

Igår på eftermiddagen sjasade jag iväg morfar i huset till grannbyn och sedan smet jag ut på vår balkong. Där satt jag sedan och njöt med en stickning. Tur att jag inte fick friskluftschock.

Idag är det min första höstlovsdag och då har jag hunnit med både "fritidsjobb" och hälsat på min hulda moder. Några varv stickning har det också blivit idag, men inte lika många som igår.
I morgon är jag också ledig, så där i princip, och då ska jag göra någonting riktigt roligt på eftermiddagen. Jippii!

Inga kommentarer: