söndag, oktober 28, 2018

Tacka för tackkort

Igår var det så fullt upp att jag inte hann blogga, beklagar. 
Jag var iväg på höstfest mitt på dagen och träffade en massa trevliga människor. Hur kommer det sig förresten att jag alltid gör det? Träffar trevliga människor alltså?
Sen skyndade jag mej hem och jag hann knappt byta om från festdress till hemmakläder innan hon var här, lilla M tillsammans med sina föräldrar. Åååh, hon är så härlig! Och hon hade sin nya mössa på sig! Pappan och morfar i huset bytte tillsammans däck på vår dotters bil. Så nu får det snöa bäst det vill.

Tidigt på kvällen körde morfar i huset och jag iväg till stan. Vi behövde veckohandla. Efter utfört ärende körde vi söderut och landade hos morfar i husets lillasyster. Där sammanstrålade vi också med den äldre systern och tillbringade en skön kväll med mysig samvaro. Vi skulle inte vara borta länge, men vi var inte hemma förrän efter klockan 22.

I morse var jag lite vilsen. Vad var klockan? Var den halv nio eller halv tio? Jobbigt med tidsbyte. Hoppas att nu EU får ordning på det där eländet, så vi får ha samma tid året om.

- Ska man tacka för tackkort, frågade dottern igår. Jag tackade faktiskt för det här fina tackkortet, som damp ner i vår postlåda för någon vecka sedan.
Ett så gulligt och rart kort! Det kom från vårt västra grannland och bakpå står Paletti!

Nu är det dags för mej att tänka på refrängen, avsluta här så småningom och krypa ner mellan lakanen.först ska jag bara tömma kameran på foton och få iväg lite texter och bilder till molnet.
Önskar er alla en bra start på den nya veckan.

Inga kommentarer: