måndag, oktober 22, 2018

Garnlåda nummer 14

Åååh, smått exalterad var jag allt igår då morfar i huset muttrande bar upp min lilla garnlåda nummer 14 från källaren. Äntligen! Den var lagrad i förrådet, så högt upp att jag inte nådde den.
- Är det nu sen säkert att den int ska bäras ner igen, frågade han och spände ögonen i mej.
- Nej, självklart ska den bli här uppe med mej, svarade jag högeligen förvånat. Vad sjutton tror den där karlen? Att han ska bära garnlådor upp och ner hela tiden? Nä, nä, jag vill ju omge mej med mina dyrgripar och klappa på dem lite grann. Så det så.

Och här, här finns spännande garn. Igår vågade jag inte alls titta vilken sorts garn det finns i den där gröna kassen på botten av lådan. Det får allt bli till senare i veckan för nu är det data, data och data igen, som gäller för mej.
Ja, och som ni ser, den här garnlådan är ju försvinnande liten, eller hur? Alla andra har ju mycket större och mera fullproppade lådor! :)

Ja och så ser ni kanske det där bruna luddiga garnet där till höger? Det är just Puddel, som jag behöver till ett virkningsprojekt. Hurra för att jag är så ordningsam att jag har en exceltabell över mina garn och deras lagringsplats. Hur skulle jag annars någonsin hitta någonting?

Inga kommentarer: