måndag, maj 13, 2024

Liten restbit kvar

Kära nån, det känns som om hostan har ökat i intensitet nu till kvällen. Jag blev tvungen att avboka morgondagens labb-besök. Ja, alltså jag fick för mej att jag också måste gå och kolla mina värden då en hel del av mina vänner håller på och kollar. Lite obehagligt tycker jag allt att det är, för man vet ju aldrig vad som hittas i ens blod eller urin. Knepigt också nuförtiden då man inte får nån remiss på papper i handen utan endast får lita på de elektroniska systemen. Och där kan ju vad som helst gå fel.
Nå, hur som helst så kan jag inte åka in till labbet i morgon och smitta ner alla. Så, får förnuftigt nog skjuta på det hela till ett senare datum.

Det blev inte mycket kvar av gårdagens köttfärspirog. Till all tur så mycket att jag har mat i morgon. Tillsammans med en stor portion sallad ska nog det här räcka för mej. Vad bisin min ska äta vet jag inte. Kanske han kan äta ute, liksom han gjorde idag tillsammans med mr J.

Bra saker idag:

  • Gårdagens beslut att stanna hemma idag var helt rätt.

  • Har fått undan lite datajobb idag.

  • Bisin min var borta hela dagen och det var riktigt skönt, för nu fick jag jobba i egen takt. Ni vet sånt där tråkjobb, plocka undan, diska...

  • Satt faktiskt ikväll bredvid honom och såg på TV, någonting som jag inte gjort på en evighet. Sett på TV alltså! Men så pass trött var jag att jag inte orkade sticka en endaste en liten maska. Nå, det är ju en dag i morgon också!
Önskar er alla en riktigt skön tisdag. Håll er friska!
  

Inga kommentarer: