söndag, september 15, 2024

Invigd

Strax efter midnatt var vi hemma i natt. Min vackra blus/tunika blev ordentligt invigd och jag klarade det hela utan att spilla på den! Det var minsann duktigt, för jag har en förmåga att klotta ner mina plagg då jag äter.

På en countryfest är det rutig skjorta, cowboyhatt och boots, som gäller. Jag har vare sig boots eller cowboyhatt.

Jag kompenserade med de här fårörhängena istället. Lite förvånad över att bisin min inte kommenterade dem eller tvingade mej att ta någonting mer diskret i öronen. Just att klädkoden är så fri är en bra sak.

En annan bra sak igår var att vi hamnade i ett trevligt sällskap.

Och förstås orkestern, Nashville Forgetters, den var ju anledningen till att vi alls begav oss ut och festa igår kväll. Kul att både elgitarristen och solisten uppskattade att vi var där på plats.
Ingen dansade line dance och det tycker jag att var lite synd, för det skulle ha varit riktigt kul att haka på. Men jag får väl ligga i hårdträning med Cowboy Hustle till nästa gång. Den verkar åtminstone enkel.

Orkestern uppträdde med många fina sånger, både country och rock. När vi lämnade skullbron sjöng Ida, "Lay a whisper on my pillow..."

Det hann bli rejält mörkt och det var brant att ta sig nedför, så det gällde att gå försiktigt till bilen. Bisin min var chaufför, så jag kunde dricka en hel liten burk lonkero och så blev jag bjuden på en liten fingerborg med brandy.

En riktigt trevlig lördagskväll och bra att komma ut lite och bort från gungstolen.

Önskar er en riktigt bra start på den nya veckan!
Tänk, halva september har redan försvunnit.
 



Inga kommentarer: