måndag, januari 05, 2015

Jobbigt värre

Puuuuh, idag var jag iväg med far i huset och de unga husbönderna till Robin Hood i Gammelby. Det var en hel drös med det ena och det andra som vi skulle ha. Men jag blev så nervös på far i huset som höll på att gnälla hela tiden om vad vi skulle ha och vad vi inte skulle ta. Det mesta på min lista blev oköpt. Till sist rann droppen över, det var när han tyckte att jag inte skulle ha balsamvinäger heller. Arrgh, jag stegade iväg till garnhyllan och dök ner i reakorgen. Ack, ack...
När jag hade satt de här tre nystanen i kundvagnen blev det tyst. Vet inte riktigt varför. Han kanske tror att han skall få nya sockor till födelsedagen?
Helt tydligt är det så att vi nog inte ska besöka affärer tillsammans.

Och eftersom vi inte besökte en endaste mataffär på hemvägen blir det ingen lövbiff imorgon. Och inte har vi någon frukt hemma heller. Suck.

Men jag kan se framemot att bläddra i en förnyad mönstertidning.
En riktigt skön helg till er allihopa! 

2 kommentarer:

Raitalammas sa...

Det är inte alltid lätt att handla tillsammans... Tidningen ser intressant ut!

Inge sa...

Nej, det är det inte och ändå hade vi en lista som vi kommit överens om hemma. Nå, i ilskan fick jag ju lite sockgarn med mig hem. Alltid något.
Tidningen är väl värd sitt pris, även om där finns en hel del babymönster, som åtminstone jag inte har någon som helst nytta av just nu. Men kanske man skulle börja sticka babykläder på lager av diverse restgarner? Hmmm...
Tidningen är rejält uppfräschad och blev en riktigt trevlig överraskning för mig.