torsdag, augusti 10, 2023

Inget trassel

Oj, så fort dagen har gått och jag har varit lite lat, för jag har nästan enbart gjort det jag vill, med betoning på nästan!

Igår kväll var jag iväg till Skeppsbron i stan tillsammans med bisin min. Vi var på Nashville Forgetters andra gig! Bandmedlemmarna från vänster till höger: Christoffer Barsas, akustisk gitarr, Ida Puurtinen, sång, Magnus Aldén, elektrisk gitarr, Kenneth Johansson, trummor och lite sång samt Stefan Johansson, bas. Foto taget av bisin min.
I juli var vi ju iväg och lyssnade på bandets första spelning!

Igår var det många människor där på C & D och jag tror nog att de blev lite överraskade för kön var kilometerlång till bardisken. Jag drack absolut ingenting, men desto mera vatten sen när vi kom hem vid 22.30-tiden. Det var en varm ljuvlig sommarkväll och myggorna började irritera först på slutet då det ändå var dags att gå hem. Vi träffade en massa härliga människor och tillbringade kvällen i trevligt sällskap. Alla hann jag inte säga hej till och trots att jag försökte vifta så såg inte V mej. Avståndet var för långt och det var alltid nån i vägen.

Lite kul var det att en del människor blev förvånade över hur bra bandet spelar. Undrar lite smått vad de hade förväntat sig? Själv säger jag: Tack för musiken.

Bra saker idag:
  • Ingen väckarklocka.

  • Lyckades reda ut ett kurstrassel på jobbet.

  • Och kolla här, inget trassel alls! Jag hittade garnändan direkt inifrån nystanet.
    Ja och jag hittade också garnet i mitt lager, till bisin mins stora förvåning!
    – Du brukar ju aldrig ha just det garn du behöver, sa han.

  • Bisin min fixade middagen.

  • Har tillbringat en skön kväll i stickfåtöljen tillsammans med ett nytt litet sockprojekt i sällskap av bisin min.
Önskar er en riktigt fin fredag. Njut, för än är det sommar!


Inga kommentarer: