måndag, augusti 28, 2023

Behöver en kompis

Jösses, så det blåser där ute. Vi var utan el här tidigare på kvällen. Men lugn, bara lugn, jag är utrustad, för jag har förstås en UPS, så min dator klarar sig och skärmen, den "nya" fina, som jag ärvt av yngsta sonen. Det är sen en annan sak att nätuppkopplingen kan försvinna när som helst och då vet man liksom inte var avbrottet är. Är det i stan eller här hos oss.

Bra saker idag:

  • Fick sova ända till nio i morse utan störande element, som väckarklocka eller telefonsignaler. Skönt.

  • Som den (o)husmoderliga varelse jag är, så kammade jag dock in lite pluspoäng idag, då jag lagade lunch! För vad ska man göra med ett skinkpaket, som har dagens datum, som bäst före, och tomater, som ser lite lessna ut? Jo, man lagar förstås varma smörgåsar och till det lite sallad. Simsalabim, så var lunchen färdig och det blev inget svinn hos oss. Visst kammar jag hem både husmors- och marthapoäng nu?

  • Den här barnsockan behöver en kompis, så jag har ikväll stickat skaftet nästan färdigt till socka nummer två. Och jo, det är en barnsocka, fastän den ser ganska stor ut på det här fotot.

  • Har njutit av sista lediga måndagskvällen. Nästa vecka inleds höstterminen och då är det jobb som gäller på måndagskvällarna ända till sista veckan i november.
Hoppas att ni får en riktigt trevlig tisdag!

Inga kommentarer: