söndag, juli 23, 2023

Utekväll på riktigt

Kära vänner, igår blev ni utan mitt blogginlägg. Det beror på att jag var hemma först klockan 23.30 i natt, för nu ser ni, nu var jag iväg på utekväll på riktigt!

Hamnade ner där vägen upphörde. Och kvällen var vacker, men på grund av vinden behövdes nog värmande tröja eller jacka.

Här hamnade vi, eller nåja hamna och hamna, bisin min rattade min plåtlåda och målet var Kabböle Marina. Vägen hit var krokig och lång, men framförallt full i stora gropar.

Vi lyssnade på stans nyaste band, Nashville Forgetters, som spelar countrymusik. Riktigt bra.

Sheriffen var också på plats och höll koll på att allt gick lugnt och städigt till. Och det gjorde det även om en och annan var lite runda under sandalerna.

Själv fick jag nypa mej i armen ett par gånger, för det var lördagskväll och jag var ute med bisin min!!! Sånt händer liksom inte. Det kändes overkligt, riktigt overkligt. Men oj, så kul. Och jodå, jag drack ett glas lonkero och en liten blåbärsshot. Den sistnämnda var verkligen god och eftersom det var fråga om blåbär kan jag ju alltid tänka att den var hälsosam, eller hur?

Idag när eftermiddagen började lida mot kväll har jag riktigt ensam varit iväg till stan på konsert.
Den här gången lyssnade jag på Dollan & Friends som spelade Eagleslåtar så det stod härliga till. Så glad att jag tog mej i kragen och gick på konsert. Musik är fantastisk och så fin att lyssna till. Utbudet här omkring har varit stort den här sommaren. Så stort att det har varit riktigt svårt ibland att välja.

Bra saker:
  • Yngsta sonen hämtade mej igår på eftermiddagen och så körde han söderut till grillen. Där åt han en pizza och jag en ostsallad, som var riklig och god. Brödet som hörde till salladen var riktigt gott. Trevligast var förstås umgänget.

  • Utekvällen igår med bisin min, stämningen och musiken, det trevliga sällskapet. Och ja, nu är vi en upplevelse rikare. Första gången vi var på Marinan.

  • Har haft de äldre barnbarnen här idag på förmiddagen och det var riktigt, riktigt roligt. A gjorde en bok och M fixade ett paket åt sin koala, som har födelsedag i morgon! Och hon gjorde också ett fint födelsedagskort åt björnen.

  • Konserten i Societetshuset i stan. Så härligt att höra livemusik med bra musiker. Första gången jag varit på konsert i Societetshuset. När det var bibliotek var jag där rätt ofta. Och när där var restaurang har jag varit där på fin julmiddag. Men som sagt, aldrig på konsert. Igen en upplevelse rikare alltså. Tänk så mycket det ännu finns, som jag borde hinna med!

  • Blev bjuden på berlinermunk och dricka i pausen. Tack för det.

  • Och jag hade jättebra sällskap, som snällt assisterade när jag viftade med kameran! Tack för det.

  • Och nu surrar diskmaskinen. Skönt, för då kan vi börja veckan med rent diskbord.
Önskar er alla en riktigt bra ny vecka.




 

Inga kommentarer: