måndag, augusti 26, 2024

En flaska om dagen

Lugn, bara lugn, jag har inte fallit för promillehaltiga drycker. Nej, inte alls, utan det var så här:
Senast jag var iväg till mataffären hittade jag en ny yoghurtförpackning, som jag nappade med i farten.

Det här lär ska vara rena rama hälsobomben! Och det behövs endast en flaska per dag. Den sänker kolesterolet och ökar motståndskraften. Dessutom är här tillsatt B12-vitamin. I morse beslöt jag mej för att nu ska jag börja leva hälsosamt och faktiskt dricka en flaska om dagen! Särskilt gott kan jag inte säga att den smakar. Men när har nu nånting som är hälsosamt varit gott? Citronsmaken är helt okej, men ingefäran är för stark i den här blandningen, åtminstone för mina smaklökar. Och nej, lugn bara lugn, det här var nog det hälsosammaste jag har ätit idag. Resten är rätt långt det gamla vanliga! 😊

Igår sov jag länge och jag kan glatt medge att det berodde på bisin mins bärplockning!

Jag var rädd att jag skulle bli tvingad att rensa de här blåbären. Men till all tur var han nästan färdig med dem då jag kravlade mej ur sängen efter halvtio. Ibland lönar det sig att skynda långsamt. Enligt uppgift ska de här bli blåbärssylt. 

Det är fortfarande stiltje i min virkning. Jag började på en ny rundel idag. Den vill inte alls. Den krumbuktar sig och lever sitt eget liv. Suck! Jag borde ha hållit mej till mormors- eller farmorsrutor och inget annat!

Nu ska jag kolla på Google maps vart jag riktigt ska iväg i morgon på förmiddagen. Spännande.

Hoppas att ni alla får en fin tisdag!

Inga kommentarer: