onsdag, september 11, 2024

Farmorslycka

Idag under eftermiddagen och kvällen har jag fått njuta av Lilleman, jag har nämligen varit barnvakt. Rena rama farmorslyckan. Känner mej verkligen privilegierad och tacksam. Lilleman trivs bra i min famn och jag lyckas till och med få honom från min famn i säng utan att han vaknar.
– Hur gör du riktigt, frågade Lillemans far. När han försöker vaknar alltid Lilleman.

Ikväll hade Lilleman lite knip i magen. Det är besvärligt med luftproblemen. Han hade faktiskt så mycket ljud i sin lilla mage att jag först undrade vad min mage hade för fel. Det är lätt att vara barnvakt åt Lilleman, i synnerhet då fadern finns till hands om det krisar sig totalt. Ikväll var det också fadern, som bytte blöja.
Så glad att jag är pensionär och ledig på kvällarna.

I kväll bestämde vi oss äntligen för att vi ska ut på gulej i lördag. Det fanns några lediga platser kvar, såg jag på Facebook. Jag frågade bisin min hur vi skulle göra och fick till svar: "Om du vill så". Snabb som en vessla tog jag äntligen kontakt med bonden på Teiras och anmälde oss. Hoppas att det blir en trevlig fest.

Apropå Teiras, de här båda senapsburkarna köpte jag i lördags. Den ena är tänkt som gåva, men nu kan jag inte bestämma mej för vilken av burkarna jag själv ska bli med. Ack, alla dessa svåra val...

Önskar er en riktigt fin torsdag.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle behålla Plum senapen

Anonym sa...

Vad fint att du klarade lilleman med glsns men du har ju vanan inne,bästa gåvan är ett barnbarn.Gunne-Maj

Inge sa...

Tack! ❤️

Inge sa...

Tack för rådet. Jag gör så.