onsdag, januari 08, 2020

En spännande kasse

Idag var det allt lite synd om mej. Jag hade förberett mej till tänderna. Höll ju på och gjorde övningar igår till midnatt. Allt skulle vara till belåtenhet idag på eftermiddagen då kursen i Word skulle börja. Endast två var anmälda, men det avskräckte ju inte mej precis. Mina håltimmar idag satsade jag ytterligare på att gå igenom allting så jag säkert skulle komma ihåg hur jag hade tänkt upplägget. 
Men... besvikelsens besvikelse, inte en endaste en kursdeltagare dök upp! Snyft! Jag kunde ju ha förberett fredagens kurser istället om jag hade vetat att kursen inte blev av. 

Ikväll har jag suttit och förberett måndagens två kurser. I morgon kväll är det hög tid att förbereda fredagens kurser och så där håller jag på nu varje kväll... Huh! Min kollega sade idag att hon räknar redan veckorna till sportlovet. Bah! Lite undervisning och trevliga kursdeltagare måste man nog få ha före det tycker jag. Sedan allt det där administrativa skulle någon annan gärna få sköta. Nå snart blir det ju veckoslut och då kan jag kanske.... fast hjääälp, när ska jag hinna sticka? Umgås? Hups!

Då jag tidigare i år letade efter pusselmattorna...
... för att kunna sträcka ut dockfilten, så hittade jag...

... en spännande kasse! Den har jag inte sett till på år och dagar!

I kassen hittade jag... 
... en påbörjad sockstickning! En över tio år gammal UFO! De här sockorna började jag på den 5.9.2009. Skulle verkligen vara på tiden att få dem färdiga, men... ja, se inledningen, så förstår ni säkert.

Inga kommentarer: