onsdag, januari 29, 2020

Nyinflyttade

Igår anlände de! Två vuxna, en baby, två småflickor och en au pair. De steg helt sonika in genom dörren och gjorde sig hemmastadda! De hade med sig en ljusblå soffa, ett par stövlar och ett par kängor, två pottor, lite kläder och många tomma rosa galgar. 

Den ena var nästan snaggad. Jag var mycket tveksam till att ta emot dem så där hux flux. Det finns nämligen mycket, som inte är avtalat. Ska dom betala hyra? I så fall, hur mycket? Och vad säger skattebjörnen om det?


De flyttade in i översta våningen i dockhuset! Hoppas att de trivs där. Antagligen borde jag förse dem med kläder, eftersom de hade så lite med sig. 

Få se vad M säger då hon nästa gång kommer på besök. Barbiedockor är förresten jättesvåra att klä på. Hjääälp, hur gör man? Nån, som minns?

Idag har det varit undervisning ute på landet och det har varit riktigt, riktigt härligt, fastän tekniken svek oss nu ikväll. Hoppas att det fungerar bättre i morgon. Och hoppas att jag är på benen. Har nyst i ett ända sedan jag kom hem och har lite känningar i halsen...
Nå kanske en god natts sömn hjälper. Zinktabletter lär ju inte göra det, så...

Inga kommentarer: