söndag, januari 19, 2020

Oj nej, oj nej

Nu får jag nog säga som min lilla systerson brukade säga: Oj nej, oj nej. Söndagen är snart förbi och tyvärr har jag endast hunnit med en bråkdel av allt det jag borde ha gjort. Känns som om min energinivå just nu är ovanligt låg och min förvirring stor. Vet ni, jag kom inte ens ihåg att jag hade morgondagens kurs färdigt förberedd och materialet kopierat. Tänk, så tokigt det kan bli när man är ute och färdig i god tid. Då får man nästan hjärtsnörp och stress. Håhåja. Kanske jag borde söka mej till något lugnare jobb? Men vad skulle det månntro vara? Har ni några tips?

Oj nej, oj nej, sade jag igår också då jag hade smugglat hem de här dyrgriparna:
Oj nej, oj nej, förstås behöver jag de här nystanen, som är en blandning av merinoull och bomull. Men hela 450 g? Kanske nu ändå inte, men...
Min snälla kollega borde aldrig ha skickat det där fotot på Whatsapp...
Utan det, så skulle jag aldrig ha vetat om den där garnreakorgen i mataffären! Men nu, nu gick det på tok, alldeles på tok.

Dagens visdomsord:
Vi lär oss nuförtiden så mycket, både behövligt och överflödigt, men den enskilde borde ägna mer tid och intresse än som nu sker åt uppehållande av god hälsa och livskraft.
H. Malten

Önskar er alla livskraft och en riktigt god start på den nya veckan!

Inga kommentarer: