lördag, maj 23, 2020

Hallonröd

I onsdags fick jag den, min nya hallonröda kalender. Tack för den!

Den här följer läsåret. Min förra lilla rosa kalender håller på att ta slut. Finns snart bara juni och juli kvar.

Min nya hallonröda kalender är tillsvidare jungfruligt vit inuti. Men vänta bara, en regnig dag börjar jag fylla i allt det planerade. Men frågan är: Vågar jag? Tänk om... Coronan är inte att lita på. 
Inte vill jag skriva in allting med blyerts heller, för det blir så sottigt. Dessutom vill jag nog färgkoda såsom jag gjort tidigare år, så att jag med en blick på veckouppslaget ser vilka olika kurser jag har.

Och nej, jag kommer inte att enbart använda mej av elektronisk kalender, så datalärare jag är. Jag tycker om att skriva för hand och att kunna skriva in små påminnelser om olika saker åt mej. Så det så!

Igår hann jag sitta ute på balkongen i nästan två timmars tid och sticka. Hoppas jag får tid med det idag också. Men nu först på en tvättmaskin och så lite städning och sen...

Ha en riktigt skön lördag!

2 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Så härligt med en glad kalender. Skönt när den inte är fullklottrad med måsten. Jag tog mig tid att klippa och klistra in mysiga, roliga bilder eller tänkvärda citat här och där i kalendern. Det kanske är lågstadieaktigt !!!!!Men roligare !!!!
Ha det fint. Kram Eva

Inge sa...

Tack för tipset! Det ska jag också göra, för snart blir nog min kalender full. Jag funderade länge på om jag skulle göra en egen sk bujo, alltså en bullet journal. Men jag skippade den tanken eftersom det skulle ha blivit för jobbigt att få in alla kurser på rätt dag och rätt tid utan rejäla linjer med klocktiden.
Ha det bra.
Kram
Inge